Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Hönö IS Juniorer Herrar

Följ

Juniorer Herrar

Följ oss för uppdateringar
Följ
Hönö IS
Fotboll
Juniorer Herrar
Tabell
Lag M V O F P
1 Hönö/Öckerö 4 2 0 2 8
2 Danderyds SK 3 3 0 0 7
3 Färgelanda IF 1 3 1 0 2 3
4 Kvartsfinal Öjersö IF 1 1 0 0 1
5 Ödsmåls IK 3 0 0 3 0

Match

Kvartsfinal Öjersö IF

6 - 5
Färgelanda
14 augusti 2011
11:20

Hönö/Öckerö

Referat

Referat: Kvartsfinal Öjersö IF - Hönö/Öckerö

Inför slutspelet utökade vi vår trupp med Tobias Svan (HIS97) och Emil Lindhult (HIS96) som hade spelat färdigt sin cup. Anledningen var att ha fler spelare om det blir många matcher. Blir alltid skador och känningar så i slutet av en turnering.

Många öbor runt planen och lite nervöst inledningsvis, trots att vi pratat om fasta situationer till leda så är det I efterdyningarna av en sådan som Öjersjö enkelt rullar in en ledningsboll redan i andra minuten.

De viktiga första tio minuterna sprang vi runt som yra höns och vi har tur att inte duktiga Öjersjö gör fler mål. I slutet av första så tar vi över mer och mer och har en hög press men avsluten är inte jättefarliga. Direkt efter pausen så får vi ytterligare ett mål i baken också det efter en fast situation där vi inte gör vårt jobb. Synd då vi verkligen var på gång där. Vi går ner på en trebackslinje och får ytterligare bättre press och Öjersjöspelarna ser oroliga ut.

Vi får en straff efter att Sebbe trodde att det var en audition till en Hollywoodfilm. Bra spelat du fick rollen. Ralle är säkerheten själv från straffpunkten. Tror inte han har några nerver alls den killen, Född vid straffpunkten eller?

När tre minuter återstår slår Ralle en frispark som en försvarare nuddar med huvudet och målvakten som är på halvägs ut ser bollen gå i en båge över sig och in i mål. Strax där efter blåser domaren av matchen.

Fantastiskt att lyckas vända en match mot ett sådant motstånd.

Efter förlängningen på 2 x 5 minuter, där Ralle var riktigt nära med en frispark som blev matchens sista spark så väntade straffsparkar.
Som alltid är straffsparkar ett lotteri, denna gång förlorade vi tyvärr.

Spelmässigt är killarna nog i morgon i alla fall väldigt nöjda. Marginalerna är små och vi lämnar turneringen utan förlust.

Jag är otroligt stolt över att få möjlighet att leda er killar !! Ni är suveräna, ni är vinnare som kommer att fortsätta vinna i höst.
Riktigt kul att vi kan slussa in yngre duktiga spelare i truppen också, de blir bättre träningar om vi är fler och alla höjer sig om det blir högre konkurens om platserna.


1-2, Ralle (straff) Assist Sebbe
2-2, Självmål ass: Ralle

Straffar:
Miss Sebbe
3-3, Jocke
4-4, James
5-5, Ralle
Miss Jacob

Laget:
Edvard
Gustaf, Ralle, Tobbe, Jacob
Jocke, Mattias, Andreas J, James
Hampus, Sebbe
Spelarstatistik
Utespelare
Namn M G A GK RK P
ÖÖ Sebastian Bäregård 1 0 1 0 0 1
Hampus Sjöström 1 0 0 0 0 0
Tobias Svan 1 0 0 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist GK Gula kort RK Röda kort P Poäng
Spelarstatistik
Målvakter
Namn M G A S IM GK RK P
ÖÖ Edvard Alexandersson 1 0 0 15 2 0 0 0
M Spelade matcher G Mål A Assist S Skott på mål IM Insläppta mål GK Gula kort RK Röda kort P Poäng